sman4depok_sktn@yahoo.com

Welcome To My School

We Will Help You To Learn

"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” — Nelson Mandela

Quality School For You

Best Education Places Ever

“The function of education is to teach one to think intensively and to think critically. Intelligence plus character-that is the goal of true education.” — Martin Luther King Jr.

Exclusivly For Education

Education For Everyone

“The aim of education should be to teach us rather how to think, than what to think rather to improve our minds, so as to enable us to think for ourselves, than to load the memory with thoughts of other men.” — Bill Beattie

Online Examp

UJIAN ONLINE adalah proses pelaksanaan ujian yang dilaksanakan secara real-time (langsung) melalui komputer/laptop/tablet PC yang terhubung dengan sambungan internet.

Expert Teachers

Administrasi Guru yaitu suatu pegangan keprofesian sebagai bahan penunjang dalam kegiatan pembelajaran tenaga pendidik di sekolah.

Tracer Study

Data alumni merupakan salah satu dari sistem informasi yang di rancang untuk dapat membantu dalam mengolah data pelacakan alumni.

PPDB SMAN 4 DEPOK 2021

KUOTA SMAN 4 DEPOK

ROMBEL : 9

SISWA PER ROMBEL : 36